monik - komentarze |
Dzisiaj jest Dzień kobiet więc życzymy z Juleńką wszystkim Paniom wszystkiego najlepszego ![]() Właśnie przed chwilką wróciłam, byłam odebrać wyniki. Przez przypadek wykorzystałam mamę bo nie chciałam iść sama ale umówiłyśmy się że potem razem pójdziemy zrobić jej zakupy. Tylko, że jak już wracałyśmy do domu, to mi się odechciało gdzieś chodzić i poszłam do domu i mamiczka się wkurzyła, ale pewnie jej przejdzie ![]() Wyniki chyba jak najbardziej wporządku bo wszystko się zgadzało ![]() Poza tym to siedzę całe dnie i normalnie padam z nudów, ale dzisiaj muszę zrobić porządek bo ma niedługo nadjechać łóżeczko i cała reszta ![]() ![]() ![]() Tak bym chciała moją myszeczkę już przytulić. Często tak kopie że mam wrażenie jak by zaraz miała wyskoczyć z brzuszka ![]() ![]() ![]() Do kupienia został mi jeszcze fotelik samochodowy i kosmetyki ale z tym się wstrzymam do pozniejszego czasu ![]() Ogólnie to jestem zadowolona ze wszystkiego i często się śmieję i wogóle mam ochotę żyć a przede wszystkim doczekać dnia w którym urodzi się mój największy skarb na świecie - moja córeczka ![]() |
|
Tak napisali inni: |
24.08.2005 :: 19:19 :: amq198.internetdsl.tpnet.pl Zaba_Ania Dawno nie odwiedzalas swojego bloga moze ne masz czasu sama ostatnio na nic nie mam czasu bo tez mam mala Zuzie 4 wrzesnia bedzie miec 2 miesiace odwiedzam blog Twojej may bardzo mila kobieta trymaj sie cieplutko ucaluj Julenke pozdrawiam |
28.04.2005 :: 15:39 :: ber86.neoplus.adsl.tpnet.pl Madzia Monia dlaczego jzu nie prowadzisz bloga?Mam nadzizje ze u Ciebie i Twojej kruszynki wszystko w porządku![]() |
27.04.2005 :: 17:19 :: dns1.mtnet.pl Sandra Moniczko, szkoda ze juz nie prowadzisz bloga![]() ![]() ![]() ![]() |
10.03.2005 :: 19:36 :: dns1.mtnet.pl Sandra Kochanie strasznie sie ciesze, ze z Julcia wszystko jest ok. Ja tez nie moge doczekac sie momentu kiedy ja przytule. Wkoncu bede jej ciocia![]() |
Talk.pl :: Wróć |