monik - komentarze |
Dzisiaj odwiedza mnie znajoma...Dawna koleżanka z podstawówki.Jestem bardzo szczęśliwa że koleżanki które wiedzą że jestem w ciąży nie potępiają mnie i dodają otuchy, są bardzo pomocne![]() Poza tym jutro jadę z mamusią do lekarza na kontrolne badania. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze... Od dłuższego czasu nie mam już skurczy i mała dużo śpi... Czasami kopie tak mocno że myślę że zaraz złapię jej odciśniętą nóżkę i będę trzymać i nie puszczę ![]() ![]() ![]() Ja jestem coraz bardziej zniecierpliwiona! Czekam już na ten czerwiec i się nie mogę go już doczekać... Wiadomo że boję się bólu porodowego, bo to normlane, każdy przez to przechodzi i jeśli 13-latki mogą dać radę to ja też dam radę ![]() Wiem że moja mamusia będzie świetną babcią! Razem zbieramy gazetki i dodatki jakieś czyli klocki, książeczki i bajki na DVD. Gdyby nie ona to nie dałabym rady! Jest najlepszą mamą i wiem że będzie najlepszą babcią, która nie będzie wychowywać a rozpieszczać w mądry sposób! Będzie super wierzę w to. Oczywiście bycie mamą to nie tylko patrzenie na rozkosznego bobaska ale także wiele wyżeczeń np. jedzeniowych. Najbardziej to mi żal będzie truskawek ![]() ![]() ![]() Wkońcu będę czuć święta! Julia będzie mówiła wierszyki i czekała na pierwszą gwiazdkę, a potem będzie rozpakowywać swoje prezenty! Będzie się od razu nimi bawić i będzie bardzo szczęśliwa. Wkońcu każdy z nas to przeżył ![]() Na wakacje będziemy wyjeżdżać do domków letniskowych i będziemy super się bawić, kąpać i wypoczywać! Ostanio myślałam nawet żeby małą zapisać na pływanie ![]() Facet będzie nam potrzebny, więc będzie - w postaci dziadka i wujka, ale nie wiem czy będzie w postaci ojca... Najważniejsze że będzie mieć super mamuśkę i babuśkę ![]() ![]() Na drugie imię córeczka będzie mieć najprawdopodobniej Sandra! ![]() ![]() ![]() Serdecznie pozdrawiamy wszystkich i całujemy! Monika z Julią Sandrą ![]() |
|
Tak napisali inni: |
Talk.pl :: Wróć |